Wadappes Newsflash Special Edition!

Door
12 september 2013
Reacties (0)

Volgers van het eerste uur, nieuwsbehoeftigen en smerige sensatiezoekers, houd je vast want dit is geen gewone editie van de Wadappes Newsflash. Bij gebrek aan interessant nieuws uit de omgeving is fashionable relnicht Manno Ubersmutz, een grote bekende in de fashionscene, mee op pad gegaan. EXCLUSIEF!!

We trappen toch even af met het grootste nieuws: de plaatselijke FC blijft maar winnen. Tegenstanders worden te pas en te onpas als een stel amateurs te kijk gezet en huilend met rode billen van het pak slaag huiswaarts gestuurd. Volgens Manno komt dit doordat onze jonge spelers onder andere een zeer trendy uitstraling hebben. ‘De felgroene truitjes zijn zóóóó 2013, helemaal fashionable’ is het commentaar van de specialist.

En dan heuglijk nieuws uit de sufste wijk van Dordt, Dubbeldam: het Damplein bestaat al 50 jaar! Dit werd afgelopen zaterdag groots gevierd met onder andere een kindermiddag, een feestmarkt en een Hollandse muziekavond. Burgemeester Brok, volgens een giechelende Manno ‘een heerlijke vent die zijn macht zo nu en dan best eens mag misbruiken,’ opende het festijn waarbij hij nog een stuk prullaria in zijn handen gedrukt kreeg. Toch is enige vorm van trots wel op zijn plaats voor het jarige plein. Het Damplein staat sinds jaar en dag bekend als een toeristische trekpleister van formaat. Ook Manno is lyrisch over dit plein: ‘Het Damplein kan in één adem genoemd worden met Europese toplocaties, ik zie genoeg mogelijkheden hier zelf eens een superfashionable catwalk te houden, oh yeah!’ Lang leve het Damplein!

We blijven in Dubbeldam met jubileumnieuws, dit keer uit de categorie ‘blij dat ik rij’: zondag werd de 75e editie van de Wielerronde van Dordrecht gehouden. Onze modeprins keek zijn ogen uit naar alle strakke pakjes, die met het spitse zadel in de aars zwetend naar elkaars achterste koekeloerden. Buiten adem en bijna sprakeloos van al het moois kon Manno het evenement nog net samenvatten: ‘Zeer fashionable!’

We sluiten af met het weerbericht, exclusief verzorgd door Manno Ubersmutz:

‘Laat de spray-tan maar voor wat het is en straks hup met de blote beentjes in de buitenlucht: het wordt een high profile fashionable weekendje zonwijs gezien. De komende dagen lenen zich prima voor lokale hoererij op de trottoirs of dikke vette fashionbattles op de boulevard: ons vriendje de zon komt ons lekker in het zweet zetten. Keep the fashion alive en tot volgende week!’

Leuk artikel? Deel het met anderen: