Wadappes Prijsvraag Deluxe

Door
1 januari 2015
Reacties (0)

Als de meeste Dordtenaren straks uitgefeest zijn en met een enorme kater aan de depressieve klotemaand januari mogen beginnen, gaat Wadappes eens even lekker met vakantie. Vele weken zal hij menig local irriteren met zijn aanwezigheid. Als een echte schapenkop zal hij zich gedragen als een verwende toerist, de drankjes en happy ends zullen niet aan te slepen zijn. Maar hij laat niemand met lege handen achter, wees niet bevreesd, dat is niet zijn stijl.

Een ouderwetse Wadappes prijsvraag, dat is wat hier de klok slaat! Sla je slag, komt dat zien en wees erbij! Vandaag houden we het simpel en willen we in de mailbox van Wadappes onderstaande slagzin afgerond zien:

“Ik houd zielsveel van de geweldige Wadappes, omdat ….”

Stuur je antwoord voor 32 oktember 2015 naar wadappes@gmail.com en vermeld de volgende gegevens:

Naam, adres, leeftijd, cupmaat en mobiel telefoonnummer en dit alles voorzien van een foto in vol ornaat.

Natuurlijk staat er wat tegenover. Daar waar normaal gesproken de muilpeer, een compliment of een voetreis in een wandelgebied naar keuze gewonnen kunnen worden, wordt er ditmaal uit een ander vaatje getapt, er zijn namelijk vele prijzen te winnen!

De eerste 12 inzendingen krijgen sowieso, ik herhaal sowieso, ongeacht wat er wordt aangeleverd, de volgende prijs: een voucher voor een ouderwetse staarwedstrijd met een willekeurige voorbijganger in het historische centrum van Dordrecht!

Helaas kan er uiteindelijk, net als bij de mini-playbackshow, maar één de echte winnaar zijn. Maar deze winnaar zal beloond worden alsof het laatste beloning ooit is. Een prijs waarvan je zegt: “Jeetje wat een prijs!” Of dat je zegt: “Fabelhaft, das ist doch wahnsinn, jawohl verdammt!!!”

Tromgeroffel volgt, het publiek valt stil, licht uit, spot aan: de eerste prijs is……

Een maand lang iedere donderdag jouw column op iDordt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIEHOEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

(noot van de redactie: deze prijs is echt!)

Leuk artikel? Deel het met anderen: