Wij ‘trekken’ de bezuinigingen!

Door
9 oktober 2014
Reacties (1)

PvdA heeft een nieuw t-shirtje ontworpen. Zie hierboven. Waarom en al dat soort journalistieke W-vragen laten we even achterwege. Wat ik vooral schattig vind is dat ze moeiteloos de woorden ‘ik trek me’ gebruiken, zonder dat er bij iemand van de marketingafdeling een belletje ging rinkelen. Nu schaamde ik me allereerst om deze gedachte en dacht nog dat het niet aan de naïviteit van de PvdA lag, maar aan mijn eigen seksueel losgeslagen vunzigheid. Gelukkig was daar collegablogger Jonathan, die de tweet plaatste: “Het nieuwe shirt van @pvdadordrecht: Waarom krijg ik een erge drang om een parodie te maken?” Als Jonathan en ik het denken, zijn we vast niet de enigen. En omdat de marketingafdeling van iDordt net zo handig en op dreef is als die van de PvdA, hebben we iets te presenteren!

Zoals je misschien wel weet moeten we bezuinigen. Gelukkig hebben we een oplossing gevonden wat extra inkomsten te genereren. We lanceren vanaf vandaag heuse iDordt merchandise, met ‘trek me-quotes’ van je favoriete politieke partijen! De verkoop van de shirts komt 100% de omroep ten goede, dus waar wacht je nog op?

pvdashirt sgppvdashirt pvda2pvda shirt vvdpvdashirt bvdpvdashirt wekpvdashirt pvda

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Wifiworstje

    Tsja, je moet wat als lokale PvdA, als je “sociale gezicht” in Den Haag compleet versjteerd wordt door de tandem Rutte-Samsom.

Politiek en jongeren; een giga kloof

Geplaatst op 2 februari door
11061725_387191101451468_6300752467928732746_o

Jaja, het is zover, Dordrecht heeft weer een Jongerenraad. Ooit is die er al geweest, maar die is tussendoor weer weggeweest en dit is weer een nieuw initiatief. Er wordt nu nog vooral gekeken naar hoe de raad in elkaar zal gaan zitten en wat er precies bereikt kan worden, maar het is hoe dan […]

Lees verder... Reacties (0)

Dordrecht staat achter verwelkomen vluchtelingen

Geplaatst op 15 september door

Het vluchtelingenprobleem werd vorige week in de gemeenteraadscommissie aan de orde gesteld. Meerdere partijen vinden dat er een opvang moet komen. Om alvast iets te kunnen doen deed Dordrecht mee aan de landelijke actie: ‘… Verwelkomt’. En dat bleek een goede zet.Iedereen was zaterdag welkom om welkomstpakketten af te geven om hiermee duidelijk te maken dat ook […]

Lees verder... Reacties (12)