Winnaar publieksprijs Schuim Bierfestival

Door
2 oktober 2015
Reacties (0)

Het kan je niet ontgaan zijn dat afgelopen weekend Dordrecht blij verrast werd met haar eerste Bierfestival. Een ongekend succes waar we (hopelijk) nog veel meer over gaan horen in de toekomst. Want hoe leuk die binnenstad van ons ook is, uiteindelijk willen we gewoon een lekker biertje kunnen drinken. En laat dát nou eens net het geval zijn!

Behalve een leuk en succesvol evenement organiseren hebben de heren van Schuim ook zeker wel kaas gegeten van bier: maar liefst twintig bieren en zes brouwers werden afgelopen zondag in het zonnetje gezet. Er werd geproefd, gedeeld, gedronken… en gestemd! Op het lekkerste biertje wel te verstaan.

Uiteindelijke winnaar? De Mayflower Tripel van Stadsbrouwerij de Pelgrim in Rotterdam. Moet je zeker eens proeven. Dat kan namelijk vanaf 8 oktober in Café de Tijd, waar het biertje op de tap zal verschijnen.

HA BIER!

Leuk artikel? Deel het met anderen:

De stamkroeg

Geplaatst op 10 november door

Dordrecht is een stad waar je moet zoeken. Niets is vanzelfsprekend. Overal liggen obstakels op de loer. Zeker op vrijdagavond. Het is verstandig om niet nuchter aan de zoektocht te beginnen. Indrinken is van grote essentie, maar als enthousiast drinker moet je jezelf inhouden. Niemand wil rondhangen met een zuiplap die al voor 12 uur […]

Lees verder... Reacties (1)

Fotoserie – Dordrecht Pakt Uit

Geplaatst op 28 september door

Er was dit weekend weer een hoop te doen in Dordrecht. Door de hele stad was straattheater en muziek tijdens Dordt Pakt Uit. Waar vorig jaar het hele Statenplein volstond, was het dit jaar relatief rustig. Het eerste Schuim Bierfestival zou hier de oorzaak van kunnen zijn. Daar stonden mensen rijen dik te wachten op […]

Lees verder... Reacties (0)