Winnaar Wadappes Literaire Prijsvraag!

Door
25 september 2014
Reacties (1)

Jezus Christus wat was dat moeilijk zeg, een overvolle mailbox met inzendingen viel mij ten deel. Ongeïnspireerde bagger, maar iemand moet winnen, zodoende hierbij de minst slechte inzending: een groepsinzending van Dino, Jort, Tim & Tom, Marco en Kim. Heel inspirerend. Bedankt en gefeliciteerd jongens!!

Het was een boemlauwe zaterdagmiddag en ik had zin in een fissa. Ik pakte mijn tolly en liet hem stevig door mijn osso gieren. Toen ik bijna kwam ging godverdomme de tella. Wat voor een brada kon dat nu zijn? Het zal toch niet zo zijn dat Tata het gore lef heeft om uitgerekend op de dag van zomercarnaval hier langs te bouncen? Ik kon twee dingen doen: of ik klap hem helemaal de kaka met zijn vuile patas, of ik ring de popo en verzin een tory. Dat laatste leek me toch het beste dus ik besloot er voor te gaan.

Eenmaal bij de sociëteit werd ik een beetje wanstaltig. Er kon nu van alles gebeuren. Ik zou recalcitrant kunnen worden, of balorig, of nog erger: pittoresk!! Ik besloot mijn colbert aan te trekken en escapeerde de situatie. Verdomme, het was studiedag! Wie had dat bemoedigt? “Heej lullo”, riep Hendrik-Jan, “dat is lauwe pils.” Ik bedankte. Ik wist het zeker, dit is bier. Ik besteeg het dispuut en het huis werd kerstens.

Eenmaal onderweg raakten we op snelheid. Zijn bumper raakte per ongeluk mijn kofferbak en ik wist niet of ik het erg vond. “Ja, dat is schade”, riep Tim. Na een paar uitdeukingen leek ik te vreden en dat heeft Tom niet geremd. We gingen racen en daarvoor hadden we benzine nodig. Even bellen naar de pomp en we konden op weg. Het was een rally van Dordt dus in principe zouden we enorm kunnen planken, ware het niet dat de Alfa op dat moment een toerental van wel vijftig duizend had bereikt. Even nadenken, hoe gaan we dit kunnen opvoeren? Wederom was er maar één oplossing: die versnellingsbak moet simpelweg uitgewoond worden. We keken elkaar aan en zeiden tegelijkertijd: blazen! Laten we met turbo naar een finish gaan en dan hijsen we de trofee op een schouder. Briljant plan.

En zo voorts. Nog geen minuut nadat we hadden afgetrapt stonden we voor. “Godverdomme”, riep de tegenstander. “Daar heb je die scheids. Mep die teringlijer op zijn muil, en snel want de grensrechters komen eraan!” Wat een wedstrijd. Zonder te tackelen hadden wel al weer goal op een veld gemaakt en had niemand de buitenspelval ontdekt, wat een overwinning!

Aan het eind van de avond zaten we samen op een bankje. We likten elkaars gat en lieten ons even afzuigen. Vijf neukbeurten later swaffelden we palen tegen een bakkes. “Allejezus, dat hebben we niet overdacht, ik schaam me kapot en ik denk dat ik misschien maar moet aftaaien”. Tegen onze wil in hadden we al weer sex. Wat een geilheid. Niet te geloven. Nu snel afromen en dan kijk ik later wel hoe geil dit was. Nu eerst afspuiten. Tot de naad.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
  • Arneau Brocking

    Zieke shizzl, weet tog?!