WTF Wethouders zijn fan van Primark

Door
4 december 2015
Reacties (3)

Ik kom toch nog even terug op de opening van de Primark. Zelf had ik al gezien dat alle wethouders aanwezig waren bij de opening. Gisteren en ook vandaag sprak ik mensen die dit ronduit belachelijk vonden. Toen ik erover na ging denken, is het dat eigenlijk ook.

“Wat doet een wethouder duurzaamheid bij de opening van de Primark? Het slaat helemaal nergens op.” Dat was het eerste commentaar dat ik gisteren hoorde. En ja eigenlijk slaat het ook helemaal nergens op. Het is niet alsof de Primark een heel duurzaam initiatief is. Veel licht, goedkope kleding (super chill, maar niet heel erg duurzaam verantwoord)

Waarom zijn al die wethouders er? Het is niet alsof dat bij elke opening van een winkel het geval is. Waarom dan wel bij de Primark? Wethouders tweeten zelfs dat ze fan zijn van de nieuwe winkel. Tweet dat lekker over de lokale ondernemers. Wees daar fan van en niet van een winkel waarvan het zoveelste filiaal geopend is. De eigenaar kan het werkelijk aan zijn reed roesten of de wethouder in Dordrecht fan is van zijn keten. Terwijl een lokale ondernemer daar wellicht heel erg blij mee zou zijn. Wees trots op je eigen ondernemers, ga daar met alle wethouders op bezoek en wees daar fan van als ze leuke dingen hebben.

Leuk artikel? Deel het met anderen:
 • Keuringsdiensd van Wahrheit

  Aandeelhouders?

  Nou ja kleren maken de man, hoe dan ook….povere typetjes dus.

 • Cor Stapel

  Primark is een publiekstrekker voor de rest van de winkels. Fijn dat de wethouders bezig met nieuwe ontwikkelingen in het centrum. Goed voor de lokale ondernemers, goed voor de werkgelegenheid!

 • Denkend aan Holland

  Tsja Aagje, zelfs deze website maakt er onbeschaamd reclame voor:http://idordt.nl/breaking-news-de-primark-is-open/

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)