Zwart Wit

Door
14 november 2009
Reacties (0)

Met m’n bril af en van 5 meter afstand zou ik denken dat ze aantrekkelijk is. Ze heeft een mooi figuur, de goede blonde lokken en een fijn decolleté. Maar ze loopt al aardig tegen de 50 en heeft teveel eenzame avonden in de kroeg gezeten.
Ik heb haar al eerder in Arina gezien. Een bijzondere gebeurtenis. Een negeroïde man van tegen de dertig versierde haar. Eerst elkaar opgeilen door tegen elkaar aan te schuren op de goede muziek van de huis-dj en met de handjes alvast verkennen wat later gemeenschappelijk bezit zou zijn. Het bijzondere was de snelheid.
Binnen het uur vertrokken ze samen. Het is een wereldje wat buiten mij staat. Een aantal vrouwen vindt negers aantrekkelijk en een aantal van hen neemt er graag één mee naar huis na een avondje stappen (zoals ik graag een broodje shoarma eet na het stappen). Negroïde mannen hebben deze markt ook ontdekt en sommigen hebben zich zelfs hierin gespecialeerd.
Arina is de geschikte plek om ze te spotten. Gisteravond heeft een hele donkere man zijn presence gemaakt. Groot, kaal en met enig overgewicht, maar wel goed getraind en volledig in het wit. Strak wit shirt, strakke witte broek en witte schoenen. Witte jas met een zwarte ceintuur als accent. Alles aan hem was tot detail om te imponeren. Hij was maar een half uur binnen, heeft volgens mij niet eens wat gedronken en heeft alleen maar in verschillende poses gestaan om zichzelf te laten zien. Hij vertrok alleen, maar liet wel zijn geurvlag achter. De blondine van vijftig nam hij niet mee (misschine was het nog te vroeg op de avond)

Leuk artikel? Deel het met anderen:

Dikke doei

Geplaatst op 1 maart door
idordt comateus

iDordt is Comateus. Al een tijdje eigenlijk. Sinds juni 2016 posten we niks meer. De energie om zinloze stukjes te tikken over Dordrecht was een beetje op. Misschien komt het nog eens en beleeft iDordt een doorstart. Voorlopig even niet.iDordt was een initiatief van Marco van Schaardenburgh. Meer info vind je op 10Duizend.nl. Vragen, ideeën […]

Lees verder... Reacties (0)